15 februari Kunstmarkt

Vol enthousiasme zijn de kinderen uit groep 1 t/m 8 deze week gestart met het groepsdoorbroken werken rondom het thema kunst. Vorige week heeft u van uw kind een speciale uitnodiging ontvangen voor onze kunstmarkt op 15 februari a.s.

U bent in de groepen 1 t/m 3 vanaf 11.00u welkom en in de groepen 4 t/m 8 vanaf 14.00u welkom in de klas van uw kind. Een aantal kinderen presenteren in de klas hun kunstwerken en daarna kunt u met uw kind de kunstmarkt op om alle kunstwerken te bewonderen en wellicht te kopen. De prijzen hiervan zullen tussen de € 0,50 – € 2,00 liggen. Wilt u zoveel mogelijk kleingeld meenemen tijdens de kunstmarkt?

Een aantal kinderen hebben samen met juf Lisa een voorstelling rondom kunst gemaakt. Hiervoor kunt u een vrijwillige bijdrage doen. De opbrengst van de verkoop wordt geschonken aan een goed doel. De kinderen uit de leerlingenraad hebben gekozen voor stichting ‘Kika’. Met dit geld steunen wij Richard Heemskerk, de vader van Sander (uit groep 8). Hij gaat deze zomer meefietsen met ‘Giro di Kika’. Voor meer informatie kunt u op deze site terecht: https://www.girodikika.nl/richard-heemskerk

Mocht het u niet lukken om aanwezig te zijn, maar wilt u de kunstwerken van uw kind wel kopen? Dan kunt u gepast geld in een envelop meegeven aan uw kind. Opa/oma of andere familieleden zijn dan van harte uitgenodigd om de kunstwerken te bewonderen. De overgebleven kunstwerken zullen wij als school aan een goed doel schenken (bejaardentehuis/Leger des Heils).

Wij hopen u allemaal te ontmoeten op de kunstmarkt, de kinderen zijn erg trots en willen dit graag aan u tonen!

Tags: