Inschrijven kennismakingsochtend

De Windwijzer verwelkomt graag alle kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar. Wij hanteren geen wachtlijsten en kunnen met de groei van de wijk mee bewegen.

Wij nodigen u graag uit op één van onze informatieochtenden waarvoor u zich via onderstaand formulier kunt aanmelden. De informatieochtenden worden van 9.00-11.00u gehouden op het hoofdgebouw aan het Kraaiennest 4.

Tijdens de informatieochtend maakt u kennis met ons en de school, vertellen wij u over onze speerpunten en werkwijze en beantwoorden wij uw vragen.

Verder leiden wij u met plezier rond, onder leiding van twee schoolgidsen uit groep 7 en 8, om onze school ‘in bedrijf’ te laten zien en u goed de sfeer kunt proeven van onze school.

Na de informatieochtend kunt u beslissen of u uw kind wilt inschrijven op onze school. Dit kan direct na de informatieochtend of u neemt het inschrijfformulier mee naar huis en denkt er nog even over na. Vanwege de grote groei van onze prachtige school adviseren wij u niet te lang te wachten met het inschrijven van uw kind, dit helpt ons te anticiperen op de groei. Op de Windwijzer vinden wij namelijk dat geen enkel kind op een wachtlijst hoort en iedereen welkom is!