Kennismakingsgesprek

De Windwijzer is bestemd voor kinderen vanaf vier jaar. Tijdens een kennismakingsgesprek heeft u een oriënterend gesprek met Samantha Bouwhuis (directeur).
Tijdens dit gesprek maakt u kennis met ons en de school, vertellen wij u over onze speerpunten en werkwijze en beantwoorden wij uw vragen.

Verder leiden wij u met plezier rond, onder leiding van twee schoolgidsen uit groep 7 of 8, om onze school ook ‘in bedrijf’ te laten zien en u goed de sfeer kunt proeven van onze school. Daarom plannen wij ook bij voorkeur de afspraak onder schooltijd.

Na het gesprek kunt u beslissen of u uw kind wilt inschrijven op onze school. Dit kan direct tijdens het gesprek of u neemt het inschrijfformulier mee naar huis en denkt er nog even over na. We streven er naar om binnen twee weken weer contact met u op te nemen om te horen of u al een besluit heeft genomen omtrent de inschrijving van uw zoon/dochter.

Als uw kind is ingeschreven op De Windwijzer, wordt deze inschrijving schriftelijk bevestigd en ongeveer zes weken voor de startdatum van uw kind wordt u geïnformeerd in welke groep uw kind is geplaatst. De leerkracht van de betreffende groep zal hiervoor contact met u opnemen.

Interesse in het maken van een afspraak? Bel met onze school: 036 – 524 05 40 of vul onderstaande formulier in: