Kinderstralen, Lunchen op school

Even voorstellen…
Ik ben Linda van Beek en sinds 1 maart de nieuwe coördinator van Kinderstralen, Lunchen op school hier op de Windwijzer. Ik ben al 12 jaar werkzaam in de TSO waarvan de laatste 8 jaar in dienst van Kinderstralen. Hiervoor was ik coördinator op basisschool de Buitenburcht in Almere-Buiten waar ik ook woon met mijn vriend en mijn drie zonen van 16, 18 en 21. Ik ben gek op dieren, hou van films kijken en lekker eten. Ook ben ik bezig met de opleiding Pedagogisch Medewerker 4-Kinderopvang. Ik verveel mij dus niet….
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Geen dag is hetzelfde en ieder kind heeft zijn/haar eigen speciale vaardigheden. Dat geldt natuurlijk ook voor iedere overblijfmedewerker. Het werken in een team en het aansturen daarvan vind ik erg leuk en uitdagend. Ik doe mijn best om de kinderen een gezellige overblijf te bieden met voldoende keus om te spelen. Zowel binnen als buiten.
Wilt u iets kwijt of heeft u vragen? Kunt u mij altijd bellen en de voicemail inspreken, dan bel ik u zo snel mogelijk terug om uw vraag te beantwoorden of om een afspraak te maken.

Hartelijke groet,

Linda van Beek
Coördinator Kinderstralen, Lunchen op school
Tel: 06 18942410

Tags: