Koningsspelen 2018

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Koningsspelen. De activiteiten en de schema’s zijn al aardig uitgewerkt en het belooft ook dit keer weer een prachtige sportdag te worden. Alle (Konings)spelen vinden plaats in en rondom school.

Let op: vrijdag 20 april hanteren we een continurooster voor de bovenbouw. Groep 5 t/m 8 heeft school van 8:30 – 14:00 uur. De onderbouw-kinderen zien we graag op hun normale tijden van 8:30 – 12:00uur.

In de middag vindt er weer een sponsorloop plaats door de bovenbouw-kinderen. Zij hebben hier gisteren een envelop voor mee naar huis gekregen. De sponsorloop wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Rotary Club Almere Weerwater. 50% van de opbrengst is bestemd voor een goed doel (dit jaar de dierenambulance Nederland, regio Almere) en 50% is voor de school. Samen met de leerlingenraad bekijken wij waar we het geld voor de school aan gaan besteden.De kinderen kunnen de tijd tot 18 april besteden aan het vinden van sponsors. De sponsors betalen vooraf een vast, contant bedrag. Het inleveren van de enveloppe kan tot en met woensdag 18 april. Deze worden dan verzameld in de klas. Mocht u nog meer vragen hebben over de sponsorloop dan kunt u bij meester Olaf terecht.

Heeft u zich nog niet opgegeven als hulp-ouder? Wij kunnen alle hulp goed gebruiken! Op de deur van ieder klaslokaal hangt een inschrijflijst. We kijken uit naar een sportieve en zonnige dag! Verdere informatie volgt z.s.m.

Tags: