Team de Windwijzer

Samantha

Directeur

Even voorstellen: Dit is juf Samantha. Samantha draait al heel wat jaren mee op De Windwijzer. Deze onderwijstopper heeft al heel wat groepen onder haar hoede gehad. Ook op management gebied weet Samantha van aanpakken en is zij sinds januari 2019 een zeer gewaardeerde directeur. Met deze kei in de school vaart de Windwijzer op koers. Buiten school zit Samantha ook zeker niet stil. Met al haar hobby’s, vrienden en vooral haar jonge gezin zijn Samantha haar dagen goed gevuld.

Lisa

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Lisa. Deze kanjer is sinds maart 2017 werkzaam op De Windwijzer. De bovenbouw is de bouw die het beste bij haar past. Lisa is enthousiast, betrokken en een harde werker! Ze is ontzettend fanatiek als het aankomt op spelletjes spelen. Verliezen met badminton? Uitgesloten! Samen met haar vriend Dennis en haar kat wonen ze in Almere.

Laura

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Laura. Laura is een hardwerkende, leergierige en enthousiaste juf die sinds 2017 op de Windwijzer werkt. Ze woont samen met haar vriend Melvin en kat Moos in Lelystad. Iedere dag komt ze met haar auto naar Almere om de kanjers van alles te leren. In haar vrije tijd vindt ze het fijn om uit te waaien op het strand, spelletjes te spelen of gezellig met vrienden af te spreken.

Jessica

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Jessica. Zij is eigenlijk altijd vrolijk en heeft voor iedereen tijd en aandacht. Ze werkt al weer een tijdje op de Windwijzer, in groep 1/2. Voorlezen en verhalen vertellen doet ze graag. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen of uit met vriendinnen. Ze woont in Emmeloord, samen met Cees en twee konijnen: Benny en Fristi. Op de woensdag gaat juf Jessica zelf naar school voor haar master: jonge kind specialist.

Irene

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Irene. Irene woont samen met haar vader en haar twee lieve konijntjes in Lelystad. Juf Irene zorgt goed voor haar konijntjes, maar ze zorgt ook goed voor haar klas. Zij opent haar deuren ’s ochtends met een lach en geeft de kinderen een fijn gevoel. Irene heeft er altijd zin in! Juf Irene houdt van creatief zijn, lezen, lekker buiten zijn en pianospelen. Het is dus niet gek als je haar in haar vrije tijd ziet wandelen!

Eveline

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Eveline. Ze is een betrokken en lieve juf. Samenwerken vindt ze erg belangrijk. Eveline woont samen met haar man en drie kinderen in Swifterbant, maar in de weekenden en vakanties is ze bijna altijd te vinden op de camping in Drenthe. Daar hebben ze een vaste plek. Eveline is erg sportief en houdt van fietsen en hardlopen. Een wedstrijdje gaat ze niet uit de weg.

Jo

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is meester Jo. Meester Jo is een bekend gezicht in Almere en al heel lang in dienst bij Stichting Prisma. Hij heeft zowel voor de klas als op managementniveau veel ervaring en is een ontzettend lieve meester voor de kinderen van de Windwijzer.

Bas

Groepsleerkracht

Even voorstellen: dit is meester Bas. Meester Bas heeft besloten om als leerkracht aan de slag te gaan, maar heeft eerst 25 jaar gewerkt in de zorg als manager van huisartsenpraktijken en docent voor verpleegkundigen. Naast dat Bas een liefdevolle echtgenoot is heeft hij ook tweelingdochters en een zoon. Zijn passie ligt bij de kinderen, het beste uit mensen halen en helpen te ontwikkelen.

Chris

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is meester Chris. Met Chris is de Windwijzer een kanjer rijker! Deze onderwijstopper heeft al heel wat jaren ervaring als groepsleerkracht. Daarnaast is Chris ook mindfulness- en kindercoach. Voor Chris zijn de nieuwsgierigheid en leergierigheid van kinderen het meest boeiende in het vak en daar wil hij graag zijn steentje aan bijdragen. Met aandacht, humor, enthousiasme en creativiteit zet Chris zich voor de volle 100% in om zijn leerlingen zich optimaal te laten ontwikkelen en met plezier naar school te laten gaan.
Chris is getrouwd en woont samen met zijn partner en valkparkiet Tjilp in Almere. Hij houdt van reizen, tekenen, schilderen en dansen en gaat nieuwe uitdagingen graag aan. Wij zijn erg blij om deze creatieve duizendpoot in ons team te mogen verwelkomen!

Eva

Groepsleerkracht

Even voorstellen: dit is juf Eva. Deze juf is een geboren en getogen Friezin. Ze heeft jaren in Friesland gewoond maar is naar Zwolle verhuisd om daar de Pabo te doen. Ze komt speciaal naar Almere om onze kanjers te leren lezen, schrijven, noem maar op! Ze is dol op dieren en doet aan basketbal. Verliezen is geen optie! Ze vindt het heerlijk om nieuwe vakantieplekjes te ontdekken en in haar vrije tijd wandelt ze graag met de hond. Wat zijn wij blij met een topjuf als juf Eva!

Sabine

Groepsleerkracht

Even voorstellen: dit is juf Sabine, juf Sabine herken je aan haar vrolijke lach, blonde haren en haar bril. Ze is een kleuterjuf in hart en nieren en werkt al meer dan tien jaar op de Windwijzer. Juf Sabine is dol op shoppen en ze is heel creatief. Voor sushi kan je haar altijd wakker maken. Ze woont met haar man Robert en hun twee kinderen in Almere. Juf Sabine is niet de enige van het gezin die veel op de Windwijzer te vinden is. Ook haar kinderen Vince en Maud gaan naar de Windwijzer. Juf Sabine heeft oog voor de kinderen en gaat voor ieder kind door het vuur.

Anne

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Anne. Deze kanjer is gedreven in alles wat ze doet. Hierbij gebruikt ze een prettige dosis humor die zorgt voor een top sfeer in het team en in haar groep. Naast het lesgeven in de middenbouw is ze ook leerteamcoördinator van deze bouw. Anne is een fanatieke sporter die al een paar jaar op rij de Elfstedentocht heeft gefietst. Ook voor een Prisma volleybal toernooi deinst ze niet terug. Anne is getrouwd met Lucas en samen met hun konijnen wonen ze in Zeewolde.

Tessa

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Tessa. Juf Tessa werkt op de Windwijzer sinds maart 2020 en heeft al heel veel ervaring in het onderwijs. Van speciaal voortgezet onderwijs tot Nederlandse les in Frankrijk waar zij flink wat jaren heeft gewoond. Juf Tessa heeft een hart van goud en gaat door het vuur voor haar leerlingen!

Manon

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Juf Manon is een vrolijke, spontane collega die enthousiast en gedreven de kinderen en collegae helpt in de functie van interne begeleiding (IB’er). Na een periode van 12 jaar als groepsleerkracht heeft ze het stokje van interne begeleiding met veel plezier overgenomen.
Manon houdt van structuur en duidelijkheid. Ze is een open- en eerlijk persoon en hoopt dat ook te vinden in de ander. Ze kan niet tegen onrecht, oneerlijkheid of vooroordelen. Ze staat nieuwsgierig in het leven en geniet!
Je kunt Manon ’s nachts wakker maken voor een heerlijke hap Hutspot.
Manon is getrouwd, heeft 2 kinderen en ze woont in Almere. Ze heeft geen huisdieren.
Ze is creatief en werkt graag met haar handen. Tekenen, breien doet ze met veel plezier.
Ze is muzikaal en bespeelt de piano en de dwarsfluit.
Tot slot is Manon dol op reizen.
Wist u dat ze in elke hoofdstad van het land dat ze bezocht heeft een koelkastmagneet koopt ter herinnering?

Mark

Vakleerkracht gym

Even voorstellen: Dit is meester Mark hij werkt sinds 2016 bij ons op de Windwijzer als vakdocent gym.
Meester Mark woont samen met zijn vriendin en zijn zoon in Dronten. In zijn vrije tijd is meester Mark trainer van een speerwerpgroep, maar zelf is hij ook een enorm talent en gooit mee met de beste speerwerpers van Nederland. Meester Mark houdt van gezelligheid, is dol op pizza en is een trouwe fan van Ajax.

Tijdens de gymlessen daagt hij de kinderen uit om met veel plezier te bewegen en talenten bij zichzelf te ontdekken. Hij stimuleert kinderen om samen te werken en is een kei in het bedenken van leuke gymlessen met uitdagende activiteiten. Hij kan enorm genieten van de successen die zijn leerlingen tijdens de gymlessen behalen.

Sheresha

Even voorstellen: Dit is juf Sheresha. Juf Sheresha is een vrolijke, betrokken en enthousiaste leerkracht. Ze houdt van gezelligheid, grapjes en spelletjes. Juf Sheresha woont samen met haar man en kinderen in Almere. Je maakt haar blij met vrolijke muziek en vooral van meezingen. Bij ons op de Windwijzer staat juf Sheresha altijd klaar met toffe ideeën rondom klasinrichting en onderwijs geven.

Kirsten

Groepsleerkracht

Juf Kirsten is 25 jaar en woont samen met haar vriend en zijn kinderen in Nijkerk. Van jongs af aan wilde zij al juf worden en dat is sinds 2017 werkelijkheid geworden! Al twee jaar werkt zij met veel plezier, passie en hart voor de kinderen en het lesgeven op de Windwijzer. Ze is naast een juf met humor, een rechtvaardig, eerlijk en duidelijk persoon. Haar missie is om kinderen te leren zelfredzaam te worden en hen te helpen in hun leerproces. Juf Kirsten houdt van reizen en kiest vooral voor culturele bestemmingen. In haar vakanties bezoekt zij diverse vakantielanden met mooie en indrukwekkende geschiedenissen. Naast haar culturele interesse houdt zij van muziek en zingen.

Mèleny

Evenementen manager/onderwijsassistent

Even voorstellen: Dit is juf Mèleny. Mèleny is een duizendpoot en ontzettend belangrijk voor de school. Zij ondersteunt de leerkrachten bij het uitvoeren van het onderwijs maar draait ook zelf al lesdagen. Naast haar lesgevende taken is zij verantwoordelijk voor de evenementen in de school en de administratie. Je herkent juf Mèleny aan haar glimlach en optimisme, geen uitdaging is haar te gek!

Megan

Onderwijsassistent

Even voorstellen: Dit is juf Megan. Het vaste gezicht bij de groepen drie en onderbouw. Ze ondersteunt de leerkrachten maar draait tevens lesdagen wanneer dat nodig is bij ziekte e.d. Megan houdt van badminton, dit doet ze dan ook graag in het weekend. Juf Megan is een kanjer van een juf!

Harmien

Teamleider

Even voorstellen: Dit is juf Harmien. Deze gezellige, gedreven en actieve juf weet van aanpakken. In de klas biedt ze veel structuur en het is haar doel om uit alle kinderen het maximale te halen. Dit doet ze niet alleen bij de kinderen maar weet ook iedere collega in ontwikkeling te zetten als teamleider. Wist u dat Harmien heel wat jaren in een kledingwinkel heeft gewerkt? Harmien woont samen met haar man en twee kinderen in Swifterbant en haar gezin is alles voor haar. In het weekend is ze dan ook vaak te vinden op het voetbalveld bij haar zoon of bij een handbalwedstrijd van haar dochter. Daarnaast is ze dol op een wijntje en lekker eten. Ze organiseert dan ook regelmatig een borrel voor het team.