Team de Windwijzer

Samantha

Directeur

Even voorstellen: Dit is juf Samantha. Samantha draait al heel wat jaren mee op De Windwijzer. Deze onderwijstopper heeft al heel wat groepen onder haar hoede gehad. Ook op management gebied weet Samantha van aanpakken en is zij met een master of education een zeer gewaardeerde adjunct-directeur. Met deze kei in de school vaart de Windwijzer op koers. Buiten school zit Samantha ook zeker niet stil. Met al haar hobby’s, vrienden en vooral haar jonge gezin zijn Samantha haar dagen goed gevuld.

Els

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Els. Els is al heel wat jaren werkzaam op De Windwijzer. Voornamelijk in de midden- en bovenbouw. Dit jaar gaat ze voor het eerst werken in de kleuterbouw, maar flexibel als ze is, gaat haar dat zeker lukken. Juf Els is een kei als het gaat om het coachen van kinderen en hen na te laten denken over hun eigen leerproces. Juf Els woont samen met haar vriend Jeroen en hond Tico in Almere en er is een baby op komst. Els is heel sportief, fan van PSV en speelt graag spelletjes.

Lisanne

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Lisanne: Betrokken, iets willen doen voor de maatschappij, enthousiast, zich volop willen inzetten….. dit hoort allemaal bij Lisanne. Samen met haar man Henrico woont zij in Bunschoten-Spakenburg en reist Lisanne iedere werkdag naar Almere. Hier geeft ze met veel plezier les. Omdat juf Lisanne een tijd heeft mogen lesgeven in Malawi en Oeganda, heeft ze een speciale band met deze twee Afrikaanse landen. Deze kanjer van een juf vindt het ontzettend leuk om zowel met kleuters als met bovenbouwers te werken.

Lisa

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Lisa. Deze kanjer is sinds maart 2017 werkzaam op De Windwijzer. De bovenbouw is de bouw die het beste bij haar past. Lisa is enthousiast, betrokken en een harde werker! Ze is ontzettend fanatiek als het aankomt op spelletjes spelen. Verliezen met badminton? Uitgesloten! Samen met haar vriend Dennis en haar kat wonen ze in Almere.

Laura

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Laura. Laura is een hardwerkende, leergierige en enthousiaste juf die sinds 2017 op de Windwijzer werkt. Ze woont samen met haar vriend Melvin en kat Moos in Lelystad. Iedere dag komt ze met haar auto naar Almere om de kanjers van alles te leren. In haar vrije tijd vindt ze het fijn om uit te waaien op het strand, spelletjes te spelen of gezellig met vrienden af te spreken.

Jessica

Groepsleerkracht

Even voorstellen: dit is juf Jessica. Een vriendelijk woord en een blije lach. Daarmee begint Jessica standaard de dag. Voorlezen en verhalen vertellen doet ze graag. En ze zoekt een antwoord op elke vraag. Ieder kind in de klas wordt door haar gezien en in de klas telt ze regelmatig rustig tot tien. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen of uit met vriendinnen en vanuit Emmeloord moet ze elke dag met de auto beginnen. Ze staat met veel plezier voor de klas, want daar is ze het meest in haar sas.

Diana

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Diana. Ze is een lieve, rustige en duidelijke juf. Werken met kinderen uit groep 1 en 2 is echt haar passie. Diana woont in Dronten, is getrouwd en heeft drie dochters, waaronder een tweeling. In het weekend spreekt juf Diana vooral af met vrienden voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Eveline

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Eveline. Ze is een betrokken en lieve juf. Samenwerken vindt ze erg belangrijk. Eveline woont samen met haar man en drie kinderen in Swifterbant, maar in de weekenden en vakanties is ze bijna altijd te vinden op de camping in Drenthe. Daar hebben ze een vaste plek. Eveline is erg sportief en houdt van fietsen en hardlopen. Een wedstrijdje gaat ze niet uit de weg.

Willemieke

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Willemieke. Al jaren één van onze kanjers van de kleuterbouw. Ze werkt al meer dan 10 jaar op De Windwijzer. Daarnaast is ze ook al een paar jaar leerteamcoördinator van groep 1 t/m 3. Wisten jullie dat de man van juf Willemieke bij de politie werkt? Samen hebben zij twee hele lieve kinderen; een jongen en een meisje. Met haar gezin woont Willemieke in Dronten. In hun vakantie gaan ze het liefst naar Italië.

Sabine

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Sabine. Al jaren één van onze kanjers van de kleuterbouw. Ze werkt al sinds 2007 op De Windwijzer. Sabine is -samen met haar man Robert- ouders van Vince en Maud. Sabine is dol op sushi. Je herkent Sabine aan haar vlechtencreaties. Daarnaast is ze in en buiten de klas ook enorm creatief. Ze weet van niets iets te maken. Sabine heeft een hart van goud en gaat door het vuur voor iedere leerling.

Anne

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Anne. Deze kanjer is gedreven in alles wat ze doet. Hierbij gebruikt ze een prettige dosis humor die zorgt voor een top sfeer in het team en in haar groep. Naast het lesgeven in de middenbouw is ze ook leerteamcoördinator van deze bouw. Anne is een fanatieke sporter die al een paar jaar op rij de Elfstedentocht heeft gefietst. Ook voor een Prisma volleybal toernooi deinst ze niet terug. Anne is getrouwd met Lucas en samen met hun konijnen wonen ze in Zeewolde.

Nathanja

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Nathanja. Ze is een spontane en enthousiaste juf die innovatie niet uit de weg gaat. Ze heeft altijd goede ideeën voor het onderwijs en struint het internet af. Hier vindt ze activiteiten die het onderwijs in haar groep, haar leerteam en onze school nog beter en leuker maken. Nathanja woont in Dronten en is getrouwd met Gerjan. Ze houdt van zingen en is altijd in voor een (sportieve) activiteit. We zijn blij met deze top juf op De Windwijzer.

Manon

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Manon. Geboren en getogen in Almere. Ze woont samen met haar man Sander en prachtige dochter Fien. Manon is al jaren een drijvende kracht op De Windwijzer en een graag geziene collega. Manon is IB-er van de groepen 1 t/m 8 en met haar expertise opgedaan als groepsleerkracht en in haar master pedagogiek staat ze het team bij met raad en daad. In haar vrije tijd doet Manon aan Krav Maga en speelt ze –fanatiek- veel spelletjes.

Harmien

Groepsleerkracht

Even voorstellen: Dit is juf Harmien. Deze gezellige, gedreven en actieve juf weet van aanpakken. In de klas biedt ze veel structuur en het is haar doel om uit alle kinderen het maximale te halen. Al heel wat jaren stoomt ze de kinderen op De Windwijzer klaar voor het Voortgezet Onderwijs. Daarnaast is ze leerteamcoördinator van de groepen 6 t/m 8. Wist u dat Harmien heel wat jaren in een kledingwinkel heeft gewerkt? Harmien woont samen met haar man en twee kinderen in Swifterbant en haar gezin is alles voor haar. In het weekend is ze dan ook vaak te vinden op het voetbalveld bij haar zoon of bij een handbalwedstrijd van haar dochter. Daarnaast is ze dol op een wijntje en lekker eten. Ze organiseert dan ook regelmatig een borrel voor het team.

Fariba

Administratief medewerkster

Even voorstellen: Dit is juf Fariba; onze administratief medewerkster. Ze is een vrolijke collega die wel van een geintje houdt. Ze maakt graag met iedereen een praatje en biedt waar nodig een luisterend oor of een helpende hand. Fariba heeft twee zoons en een man en woont in Almere. Ze is een echt familiemens en trekt veel op met haar zus. Fariba werkt ook nog op een andere Prisma school, te weten de Kraanvogel.

Mark

Vakdocent gym

Even voorstellen: Dit is meester Mark. Hij is onze vakdocent gym. Zijn doel is om alle kinderen met plezier te laten bewegen en kennis te laten maken met diverse onderdelen binnen het vak bewegingsonderwijs. Ook laat hij de kinderen ruiken aan diverse sporten voor een lang en gezond leven. Samenwerken vindt hij heel belangrijk. In zijn privé leven – hoe kan het ook anders- sport Mark ook veel. Hij is een kei in speerwerpen en doet mee aan verschillende kampioenschappen. Meester Mark woont in Dronten, heeft een vriendin en een zoon.

Martin

Vakdocent gym

Even voorstellen: Dit is meester Martin. Hij is onze vakdocent gym, werkzaam op twee Prisma scholen. Martin woont in Zwolle en volgt een master sport en bewegen. In zijn lessen probeert hij alle kinderen op een enthousiaste wijze uit te dagen en plezier te laten beleven aan de gymles. Als iets niet lukt of een leerling durft iets niet, helpt meester Martin je om het te doen laten slagen. Martin is een echte teamplayer en werkt nauw samen met meester Mark.

Jill

Dit is Juf Jill. Een spontane, lieve en sportieve juf. Ze houdt namelijk van hardlopen. Jill woont samen met haar man en dochtertje in Almere-Poort. Jill is erg creatief en vindt het erg leuk cadeautjes zo leuk mogelijk in te pakken. Ook houdt ze erg van dieren. In haar vrije tijd kun je haar dan ook tegen komen langs de deuren, want ze collecteert voor de dierenambulance.

Kirsten

Juf Kirsten is een gezellige enthousiaste juf. Kirsten woont samen met haar verloofde, Wytse, in Nijkerk. Elke dag gaat rijdt ze met een lach naar de Windwijzer. Ze heeft er altijd zo veel zin in! Bij Kirsten kun je altijd terecht voor een kopje thee en een gezellig gesprek. Daarnaast gaat ze graag naar de film. Wat jullie niet weten over juf Kirsten: is ze een echte cultuur liefhebber. Het is daarom niet gek als je haar tegenkomt in musea tijdens de vakanties.

Monique

Olaf

Conciërge

Even voorstellen: Dit is meester Olaf. Hij is conciërge op De Windwijzer. Een functie die hem past als een jas. Olaf staat voor iedereen klaar, is handig, behulpzaam, van alle markten thuis en doordat hij ook werkzaam is geweest als onderwijsassistent, weet hij goed wat leerkrachten nodig hebben om hun werk goed te doen. Olaf woont in Dronten, samen met zijn vrouw en twee kids. In zijn vrije tijd is hij hier dan ook lekker druk mee.